A hazai piacon rengeteg olcsó világítástechnikai termék található. Ezeknek minősége általában elmarad az elvárttól. Fontosnak tartottuk, hogy választékunkban is megjelenjenek olyan lámpák és világítástechnikai eszközök alternatívái, amelyek megfelelő minőséget nyújtanak pénztárcabarát áron, sőt - a piaci igényeknek megfelelően - akár villanyszerelő szakember bevonása nélkül is telepíthetőek legyenek! 
Plusz előny, hogy e
bben a kategóriában minden bemarás nélküli világítótestünk diffúzorral rendelkezik, így a LED izzók pontszerű fényforrása nem tapasztalható, a lámpából érkező fény homogén, egységes felületű.

Így például már vásárolható LED szalag 5 méteres 60 és 120 LED-es kivitelben (Katalógus 7.19), melyek a bekötő- és soroló kapcsokkal igény szerint méretre vághatóak, egyszerűen telepíthetőek. Mindkét szalag meleg fehér illetve természetes fehér színben is rendelhető.
LED szalag 60LED szalag 120

Ráadásul, amennyiben csavarozható LED profillal szerelik a rendszert, elérhető már a profilba illeszkedő érintő- és mozgásérzékelős kapcsoló. (Katalógus 7.23)
Profilba illeszthető érintőkapcsolóProfilba szerelhető LED érintőkapcsoló

Az OL 11 típusú LED spot lámpánk (Katalógus 7.16) egyszerű megoldást nyújt a korábban beépített halogén spot lámpák helyettesítésére, mivel tartósan, költséghatékonyan üzemeltethető.

A bemarás nélkül telepíthető LED lámpák választéka is bővült. A keskeny magasságú elemek könnyedén felcsavarozhatóak, a csavarok viszont így is rejtve maradnak. Ezt az OL14 esetében mágneses, az OL15 esetében pattintós takarólappal oldotta meg a gyártó. Az OL15W típusú lámpa ráadásul beépített érintőkapcsolóval szerelt így további 6 db OL15 lámpa vezérelhető vele! (Katalógus 7.16)
OL15W LEd lámpa kapcsolóval

Akik a szögletesebb formákat részesítik előnyben, azoknak az LDK2 típusú, szintén bemarás nélkül telepíthető lámpánkat javasoljuk. A 10×10 cm-es alapterületű világítótest erős, 3 W-os teljesítményével minden bútort fénybe borít. (Katalógus 7.17)
LDK2 szögletes LED lámpa