A Domus Line mindig is élen járt innovatív megoldásaival, és igazi olaszos dizájnjaival. Választékunkban régóta megtalálhatóak LED-es lámpáik, akár modern, akár klasszikus kialakítással. A 2018-as katalógusunkban több merész újdonságot is találhatnak tőlük partnereink. Ezekből emelünk ki párat az alábbiakban.

Modern és egyedülálló dizájn jellemzi X-SIGN névre keresztelt lámpánkat. Katalógus 7.9 oldal
X-Sign LED lámpa konyhai alkalmazása 
A félbe hajlított „X” forma ötletesen kombinálja a felső- és front oldali világításokat, hiszen felső sarokba történő alkalmazásával a munkapult direkt megvilágítása mellett, a helyiség bevilágításáról is gondoskodik. Az X-SIGN TDM ráadásul beépített, fényerőszabályozós kapcsolóval is ellátott, így további 2 X-SIGN lámpa vezérlésére is alkalmas. A lámpák bemarás nélkül, egyszerűen telepíthetőek.

Leaf HE DR néven található katalógusunkban új fiókvilágításunk. Katalógus 7.10 oldal
Leaf LED fiókvilágítás
A fiókvilágítást lehet szeretni és nem szeretni, van, aki elengedhetetlennek tartja, mások feleslegesnek. Egy biztos: ha a mai bútortrendeknek megfelelően sötét árnyalatokkal és antracit belső vasalatokkal alakítjuk ki konyhabútorunkat, mindenképpen érdemes megfontolnunk a fiókvilágítást. A Leaf HE DR három szélességi méretben elérhető választékunkban. Legnagyobb előnye az integrált szenzor, mely a front csukódásának érzékelésekor automatikusan lekapcsolja a lámpát, majd távolodásakor ismét felkapcsolja azt.
KOBI tükörvilágítás
A KOBI HE ( Katalógus 7.11 oldal) egy, a tükör hátoldalára egyszerűen ráragasztható profil, beépített LED szalaggal. Segítségével bármilyen egyenes élű tükröt gyönyörűen megvilágíthatunk. A 60 illetve 90 cm-es hosszban elérhető komplett lámpa alkalmazható függőleges és vízszintes irányban is. 
KOBI tükörvilágítás

Fontos, és hasznos kiegészítője a világítótesteknek a Mini Touch érintőkapcsoló. A tetszetős, mégis visszafogott külső mögött egy sokoldalú szerkezet lapul: nam csak kapcsoló, hanem fényerőszabályozó is egyben, ráadásul valamennyi, általunk forgalmazott világítástechnikai eszközhöz alkalmazható. (  Katalógus 7.22 oldal)

Mini Touch érintőkapcsoló