Ráadásul a végelhasználó is elégedett lesz velük, hiszen a Titus pántok alkalmazásával bútorajtói zajmentesen csukódnak, a konyha teljes élettartamára megbízható tökéletes működést biztosítanak.

A T-type pánt-családban beépített csillapítóval, illetve csillapítás nélküli pántok széles köre megtalálható. A csillapítás nélküli pántokhoz akár utólag is szerelhető rátét csillapító, így később is meggondolhatjuk magunkat, ha a használat során indokolttá válik a csillapított működés. A csillapítást az ajtó méreteinek, súlyának és a felhasználói igényeknek megfelelően hangolhatjuk. Megfelelő beállítás esetén a csukódás gyors, a fékező erő csak később kezd hatni, és az ajtó némán záródik.

3 irányból felpattintható szár

A pántszár a pánttalpra bármilyen irányból egy mozdulattal rápattintható, így ennek a 3 irányú felszerelésnek köszönhetően beépítésük gyors és kényelmes még a magas, több pánttal szerelt ajtók esetében is, és akár egyedül is elvégezhető. A jól átgondolt pántszár kialakítás gondoskodik róla, hogy a pántok az esetleges fúrási pontatlanságok ellenére is precízen működnek. Erős igénybevételnek kitett helyeken is alkalmazhatóak, a T-type pánttal ellátott ajtók nem ereszkednek meg az idők során sem, a gyártó 100.000 nyitást garantál. A pánt mechanizmus speciális kialakítása gondoskodik róla, hogy a pánt az ajtótípusok szinte teljes köréhez alkalmazható legyen, hiszen 16-26 mm vastag ajtók nyitását oldhatjuk meg segítségével. 

A széles körűen használható termékcsalád tagjai minden szempontból megfelelnek korunk esztétikai elvárásainak is, kialakításuk tetszetős, ugyanaz a pánt több frontvastagság esetén is alkalmazható.