VIBO Essence

A VIBO magyarországi partnereként, egyedül a Forest választékában megtalálható termékcsalád képviseli cégünk legmagasabb minőségi kategóriáját a termékkörön belül.

Az Essence konyhai tároló rendszerek a mai konyhai bútor trendeknek megfelelően, kifinomultan kombinálják a dizájnt és az innovatív funkcionalitást. Az üveg oldalfalak légiességét a rozsdamentes acél betétek ellensúlyozzák. Ez a vasalatok matt antracit színével kontrasztba állítva közvetíti az esszenciális hatást, könnyű áttekinthetőséget és maximális helykihasználást nyújtva.

A csillapított önbehúzós csukódás, a minden irányban állítható előlaprögzítés már-már alapkövetelménynek számít ezekben a tároló rendszerekben. A vasalatok könnyebb szerelhetősége érdekében az ESSENCE család termékei közt megtalálható kétoldali csúszókkal szerelt típusok a felhasznált korpuszanyag vastagságához könnyedén utólag is hozzáállíthatóak.

VIBO Essence állítás

Ezek az apró, de forradalmi újítások teszik a termékcsaládot kedveltté - nemcsak a végfelhasználó, hanem azt beépítő szakember számára is.

Katalógus 5.3 – 5.6 oldal

VIBO Essence EGTGM30B2E