Ha látványos és modern fogantyúkat szeretne a szekrényre szerelni, de ezt a feladatot szeretné a lehető legegyszerűbben letudni, akkor a három új, hátulról csavarozható fogantyú profilunk lehet az ön választása.

Bővebben

A minimál stílus magával hozta a fogantyú nélküli megoldások megjelenését. A J-profilú ajtók bevezetésével egy újabb e stílushoz illeszkedő, letisztult, praktikus megoldással találkozhatnak kínálatunkban.

Bővebben

A fogantyúk és a fogasok továbbra is meghatározó elemei a lakberendezésnek, nem mindegy tehát, hogy milyen típust választunk otthonunkba. Legújabb modelljeink az elegáns és modern irányvonalon nyújtanak időtálló megoldást.

Bővebben

A legnépszerűbb, Cosmo tolóajtó rendszerünkhöz a profilok már fekete színben is elérhetők.

Bővebben

Az új külső fémrácsaink lényegretörőek, praktikusak, kompaktok és rendkívül könnyen szerelhetőek.

 

Bővebben

Műanyag lábazati előlapjaink eddig 100 illetve 150 mm-es magasságokban voltak elérhetők. Mostantól nem jelent gondot a 120 mm-es lábazat szerelése sem ezekkel a termékekkel.

Bővebben

A fém kábelkivezetők nem csak tartósabbak, de esztétikusabbak is a régóta megszokottan használt műanyag társaiknál. Ez a család vásárlóink kívánságára most újabb három taggal bővült.

Bővebben

A Vibo Essence fémrácsaink a legmagasabb minőségi kategóriát képviselik. Most ez a sorozat egy új alaptaggal bővült.

Bővebben

 

A gardrób - legyen szó szekrényről vagy akár szobáról - a lakás azon része, ahol sohasem elég a hely, mindig elkél a praktikum.

Bővebben

 

Az evőeszközök tárolására cégünk kínálatában is sokféle megoldás létezik. Ennyire egyszerűen nagyszerű azonban talán egy sincs.

Bővebben