A munkalapok színvilága az elsők között követi le a trendeket. Ebben a folyamatos versenyben az Egger lapok ismét az élmezőnybe tartoznak. 

Bővebben

A Titus mini pántjainak megszűnését az FGV hasonló pántjainak bevezetésével ellensúlyoztuk.

Bővebben

Megérkezett raktárunkba a SLIM duplafalú fiókrendszerünk új oldalmagasságú szériája, így a fiókoldalak már 4 magassági méretben elérhetők.
 

Bővebben

Nappali vagy gardrób szoba berendezéshez szeretne modern, látványos bútort? Jól jönne egy frappáns megoldás a térelválasztásra? Új elemes állványrendszerünk, a Stíli mindezekre az igényekre megoldást kínál!

Bővebben

A mai telefonok, tabletek akár egy nap alatt is lemerülhetnek, így fontos, hogy töltésük gyors és egyszerű legyen. Ezt a célt szolgálják bútorba építhető (Qi szabványú) vezeték nélküli töltőink.

Bővebben

A Lehmann zárak hosszú ideje megbízható elemei vasalat kínálatunknak. Az elmúlt évben a német gyártó frissítette alap zárjainak választékát, amelyek most már nálunk is elérhetőek.

Bővebben

Cikkünk második részében a kiváló ár-érték arányú LED szalagjainkat és lámpáinkat mutatjuk be.

Bővebben

Világítástechnikai fejezetünk is megújult 2018-as katalógusunkban. A fejezet két részre osztható, az olasz, dizájn termékeket szállító DOMUS Line kínálatára és a kiváló ár-érték arányú lengyel LED szalagokra, lámpákra. A lámpákkal foglalkozó cikkünk első részében a Domus Line világítástechnikai újdonságait mutatjuk be.

Bővebben

Az idén megjelent katalógusunkban a konyhai tároló rendszereinket átcsoportosítottuk. Már nem funkció alapján rendezzük sorba azokat, hanem minőségi illetve árkategória alapján. A legexkluzívabb, leginnovatívabb és leginkább a mai trendeknek megfelelő kategóriánk az ESSENCE.

Bővebben

Az idén megjelent katalógusunkban a konyhai tároló rendszereinket átcsoportosítottuk. Már nem funkció alapján rendezzük sorba azokat, hanem minőségi illetve árkategória alapján. A formailag a korábbi évek trendjeinek megfelelő közepes árszinten elhelyezkedő kategóriánk a GALAXY.

Bővebben