Energetikai szakreferens éves jelentése - 2019

Bővebben

 A kínálatunkban most megjelent tükör felületű akril front több helyen kínálhat valós alternatívát a valódi tükör felületeknek.

Bővebben

A kínálatunkba nemrég bevezetett Reisser csavarokhoz minőségi behajtóhegy a legjobb társítás. A Wera bitfejek a legmagasabb minőséget kínálják e téren.

Bővebben

A Free Space egy pánt nélküli felnyíló vasalat, amelyet a kompakt design és a kis helyigény jellemez.

Bővebben

A Slowmotion Delta egyszerű megoldást kínál az FGV 175 fokos pántjának csillapított csukódásához.

Bővebben

A Titus T-type pántcsalád egy újabb, praktikus és remekül szerelhető taggal, a sarokszekrénypánttal bővült. Az új pánt minden korábbinál nagyobb nyitási szöget, jobb kezelhetőséget és állíthatóságot nyújt.

Bővebben

Új fogascsaládunk vidám megjelenésével biztosan a gyermekek kedvence lesz. Azonban nem csak a külső tulajdonságai ilyen megnyerőek.

Bővebben

Labrys fantázianéven mutatjuk be legújabb, moduláris fiókrendszerzőnket.

Bővebben

FDS Top Stays felnyíló vasalatunk a tavalyi év egyik közkedvelt újdonsága volt. Most - a vásárlói visszajelzések alapján - az eddigi egy felnyíló megoldás mellé egy nagyobb teherbírású változat és két újabb, eltérő funkciót ellátó változat is bevezetésre került.

Bővebben

Új, vékonyabb munkalapokkal, 46 új szín és 36 színazonos konyhai hátfal bevezetésével teljessé vált 2020-s munkalap választékunk.

Bővebben