A gardrób - legyen szó szekrényről vagy akár szobáról - a lakás azon része, ahol sohasem elég a hely, mindig elkél a praktikum.

Bővebben

 

Az evőeszközök tárolására cégünk kínálatában is sokféle megoldás létezik. Ennyire egyszerűen nagyszerű azonban talán egy sincs.

Bővebben

Az egyik legnépszerűbb vízzáró forma mostantól egy költéshetékonyabb változatban is elérhető - ráadásul több, a műanyag lábazati elemekkel harmonizáló színben is.

Bővebben

PVC fóliás frontjaink választéka ismét tovább szélesedett. Az új színek új lehetőségeknek nyitnak teret, legyen szó konyha-, nappali-, fürdőszobabútorról, vagy akár falburkolatról. 

Bővebben

Négy új hulladékgyűjtőt vezettünk be kínálatunkba. Az új kukákat az egyszerű szerelhetőség praktikus kialakítással és kedvező árral kombinálva teszi a már ismert termékek vonzó alternatívájává.

Bővebben

A munkalapok színvilága az elsők között követi le a trendeket. Ebben a folyamatos versenyben az Egger lapok ismét az élmezőnybe tartoznak. 

Bővebben

A Titus mini pántjainak megszűnését az FGV hasonló pántjainak bevezetésével ellensúlyoztuk.

Bővebben

Megérkezett raktárunkba a SLIM duplafalú fiókrendszerünk új oldalmagasságú szériája, így a fiókoldalak már 4 magassági méretben elérhetők.
 

Bővebben

Nappali vagy gardrób szoba berendezéshez szeretne modern, látványos bútort? Jól jönne egy frappáns megoldás a térelválasztásra? Új elemes állványrendszerünk, a Stíli mindezekre az igényekre megoldást kínál!

Bővebben

A mai telefonok, tabletek akár egy nap alatt is lemerülhetnek, így fontos, hogy töltésük gyors és egyszerű legyen. Ezt a célt szolgálják bútorba építhető (Qi szabványú) vezeték nélküli töltőink.

Bővebben